Om Hemsidan

Fantasy

Hej och välkommen till Allt om Fantasy! Här kommer du förhoppningsvis hitta de fantasyböcker du leftar efter.

Vem är jag?

Mitt namn är Andreas (kontakta gärna mig via e-mail på andreas@alltomfantasy.se ) och jag jobbar som en UI & UX Designer​. Jag jobbar med webbutveckling och har en bakgrund inom programmering. Jag har ett stort intresse av många saker, men jag kommer ofta tillbaka till mina mer nördiga intressen. Jag gillar att gärna snöa in på väldigt specifika hobbies. Ett av mina största intressen är fantasy och olika former av underhållning inom genren. Jag har gillat fantasy så länge jag kan minnas. Bland de första spelen som fick in mig på detta intresset var troligtvis det fantastiska sällskaps- och brädspelet Drakborgen. Även tv-spel som Final Fantasy, Baldurs Gate och liknande har gjort att jag brinner väldigt mycket för genren.

Varför vill jag hjälpa till?

Jag har länge känt att det har saknats en riktigt bra samlingssida för allt som har med fantasy att göra, vare sig det är böcker, brädspel, tv-spel, tv-serier, eller filmer. ​​Det finns en del hemsidor för fantasyböcker exempelvis, men väldigt få av hemsidorna gör det lätt att jämföra och hitta det bästa inom fantasygenren. Extra utmanande är det om man är ute efter svenska översättningar av fantasyböcker, eller när man snabbt ska hitta en återförsäljare.

Målet med Allt om Fantasy

Syftet med den här hemsidan är att göra det lättare för dig som konsument att jämföra och hitta de absolut bästa fantasyböckerna (och såsmåningom de bästa fantasyfilmerna, fantasyspelen, med mera). Jag kommer att hjälpa dig med detta genom att erbjuda en hemsida som sträcker sig lite längre än recensioner och typiska blogginlägg. På Allt om Fantasy har du även möjligheten att filtrera på specifika attribut (exempelvis bokformat, författare, pris med mera) och även sortera efter de mest populära & prisvärda böckerna.

Kommentera gärna nedanför om du behöver hjälp eller har några frågor eller önskemål. Jag hjälper gärna till, och jag vill ge dig den bästa och enklast möjliga upplevelsen för att hitta rätt fantasy-underhållning.

Ha det fint!

Andreas,
alltomfantasy.se

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Hej Tor
  Jag har skrivit en fantasyroman i tre delar varav den första är översatt till engelska av en professionell översättare. Jag har också fått den inläst som ljudbok på engelska. Bokserien heter Det Svarta Citadellet/The Black Citadel där den första delen heter: Dvärgakungens son/The Dwarf-kings Son.
  Till detta har jag låtit göra Youtube videos på min Youtube kanal, hemsidor, Facebooksidor, Instagramsida en professionell karta över min fiktiva värld.
  Jag har lanserat den på en crowdfunding plattform som heter Patreon. Kika gärna på min Patreonsida där du kan lyssna på halva boken och sedan backa mitt projekt och betala för att höra hela:

  https://www.patreon.com/theblackcitadel

  Det är inte lätt att komma någonstans och det är svårt att få backare till mitt projekt varför jag nu kikar på alternativa lösningar i form av förläggare, litterära agenter m.m. Kanske du kan hjälpa mig?
  Om inte annat så är du välkommen att lyssna på mitt verk via Patreonlänken ovan 🙂

  Här har du en Youtube länk till en av mina reklamvideos från min kanal:

  https://www.youtube.com/watch?v=eRiI_MAu1Sw&feature=youtu.be

  Det vore kul att få höra av dig 🙂

  Med vänlig hälsning

  Tony Blom
  Mobil: 070-2620956

 2. Hej

  Då får jag ursäkta mitt sena svar i gengäld 🙂 Jag har tyvärr inte sett ditt svar utan gjorde det först nu när jag Googlade på mitt eget alster. 🙂

  Nu har jag gått ännu längre och mitt alster “Det Svarta Citadellet – Del 1 – Dvärgakungens Son” publicerades 2020.10.01.
  Först ut i serien Det Svarta Citadellet är alltså Del 1 – Dvärgakungens Son vilken också översatts till engelska med namnet “The Black Citadel – Part 1 – The Dwarf King’s Son.

  Boken finns som ljudbok både på svenska och engelska på Storytel, Bookbeat, Nextory och Bokus Play. Enbart Bookbeat och Storytel täcker upp hela 38 länder tillsammans där min engelska ljudbok finnas tillgänglig.
  I Sverige finns den fysiska boken att tillgå bland annat via Adlibris, Bokus, CDON, Akademibokhandeln m.m.

  Lyssna väldigt gärna på min bok och då gärna även på engelska då den engelske inläsaren är fantastisk!

  Vill du ha den fysiska boken så kan jag givetvis skicka ett exemplar.

  Här nås ljudböckerna på engelska och svenska på Storytel:
  https://www.storytel.com/se/sv/sok-tony+blom

  Här nås ljudböckerna på engelska och svenska på Bookbeat:
  https://www.bookbeat.se/sok/forfattare/Tony%20Blom

  Här nås ljudböckerna på engelska och svenska på Nextoy:
  https://www.nextory.se/search-suggestion/tony%20blom

  Med vänlig hälsning

  Tony Blom

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.