Om Hemsidan

Fantasy

Hej och välkommen till Allt om Fantasy! Här kommer du förhoppningsvis hitta de fantasyböcker du leftar efter.

Vem är jag?

Mitt namn är Andreas (kontakta gärna mig via e-mail på andreas@alltomfantasy.se ) och jag jobbar som en UI & UX Designer​. Jag jobbar med webbutveckling och har en bakgrund inom programmering. Jag har ett stort intresse av många saker, men jag kommer ofta tillbaka till mina mer nördiga intressen. Jag gillar att gärna snöa in på väldigt specifika hobbies. Ett av mina största intressen är fantasy och olika former av underhållning inom genren. Jag har gillat fantasy så länge jag kan minnas. Bland de första spelen som fick in mig på detta intresset var troligtvis det fantastiska sällskaps- och brädspelet Drakborgen. Även tv-spel som Final Fantasy, Baldurs Gate och liknande har gjort att jag brinner väldigt mycket för genren.

Varför vill jag hjälpa till?

Jag har länge känt att det har saknats en riktigt bra samlingssida för allt som har med fantasy att göra, vare sig det är böcker, brädspel, tv-spel, tv-serier, eller filmer. ​​Det finns en del hemsidor för fantasyböcker exempelvis, men väldigt få av hemsidorna gör det lätt att jämföra och hitta det bästa inom fantasygenren. Extra utmanande är det om man är ute efter svenska översättningar av fantasyböcker, eller när man snabbt ska hitta en återförsäljare.

Målet med Allt om Fantasy

Syftet med den här hemsidan är att göra det lättare för dig som konsument att jämföra och hitta de absolut bästa fantasyböckerna (och såsmåningom de bästa fantasyfilmerna, fantasyspelen, med mera). Jag kommer att hjälpa dig med detta genom att erbjuda en hemsida som sträcker sig lite längre än recensioner och typiska blogginlägg. På Allt om Fantasy har du även möjligheten att filtrera på specifika attribut (exempelvis bokformat, författare, pris med mera) och även sortera efter de mest populära & prisvärda böckerna.

Kommentera gärna nedanför om du behöver hjälp eller har några frågor eller önskemål. Jag hjälper gärna till, och jag vill ge dig den bästa och enklast möjliga upplevelsen för att hitta rätt fantasy-underhållning.

Ha det fint!

Andreas,
alltomfantasy.se

Inga kommentarer ännu. Lämna gärna en kommentar!

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.